Pages

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Kızlar bana yardım edin!!!

İmdat!

1 ay sonra bahçede aile arasında bir nişan yapacaksınız, benim gibi azıcık tombiksiniz. Aşağıdaki gibi şifon, tiril tiril, uzun ve de tombik kollarınızı saklamak için azıcık kolları olan bir elbise arıyorsunuz. Nereden bulursunuz?





İnternette bakmadığım yer kalmadı. Yetişin, beni kurtarın e mi :)

Sevgiler,

Tuğba

9 Temmuz 2013 Salı

Anahtar Kutusu - Alaçatı evi :)

Merhabalar,

Bu aralar birikmiş çok fazla elişim var. İşten ve spordan vakit buldukça yapıyorum. Haftasonu sevdiceğim şehir dışında olunca sokaklarda gezmek yerine işlerimin başına geçtim :)

Çok fazla sipariş almıyorum ama daha önce nikah şekerlerini yaptığım arkadaşım Melahatciğim bana yetiyor :):) Onun siparişlerini ve kendi çeyizliklerimi yapmaktan başka bir şeye zaman kalmıyor zaten :) Benim yaptığım işlere karşı böyle ilgili ve istekli olması nedeniyle Melahat'e özel bir alaka ve özen gösteriyorum :) Kendimden çok vallahi :)

Bugün sizlerle onun isteği üzerine yaptığım anahtar kutusunu paylaşacağım. 



Diğer yaptığım modellerden (bu ve bu) farklı olsun istedim ve baya kafa yordum. Sonuçta bu Alaçatı evlerine benzeyen cici anahtarlık ortaya çıktı :) Çeşme ve Alaçatı'ya zaafım var zaten :)

Melahatciğim beğendi. O beğenince ben de çoook mutlu oluyorum :)

Sizce nasıl olmuş? Önerileriniz bir dahakine işimi kolaylaştırır :)

Sevgiler,

Tuğba


2 Temmuz 2013 Salı

Dikiş Kutusu

Merhabalar,

Bugün paylaşacağım çalışmayı işyerinden sevdiğim bir arkadaşıma yeni ev hediyesi olarak yaptım. "Ne istersin?" diye sorduğumda çok fazla tereddüt etmeden "Dikiş kutusu!" demişti :) Evinde dikiş malzemelerini eski bir ayakkabı kutusunda saklıyormuş. Eşi de o kutuyu ıvır zıvır kutusu olarak gördüğü için o da tamir aletlerini o kutuya koyuyormuş sürekli :) :) Erkekler neden hep hayatımızı zorlaştırmak zorundalar acaba :)










Kutunun üzeri için uygun renkte dantelim yoktu. Beyaz danteli nescafe içinde iki saat kadar beklettim, istediğim rengi yakaladım :) 

Arkadaşım çok beğendi. Öyle olunca benim de içime siniyor. Yeni çalışmalarıma devam ediyorum. Onları da paylaşacağım.

Sevgiler,

Tuğba
 
Images by Freepik