Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Özlem'in Ahşap Boyama Takı Kutusu

Merhabalar,

Çoook uzun bir aradan sonra sonunda yeni bir şeyler paylaşabiliyorum. İş ve şehir değiştirdiğim için çok telaşlı bir 1,5 ay geçirdim. Nihayet kendim için biraz zaman ayırabiliyorum.

Resimdeki kutuyu canım komşum, can yoldaşım Özlem için yaptım. Aslında çay kutusu olacaktı ama kendime yaptığım çay kutusunu görünce canım arkadaşım "Noolur benimki takı kutusu olsun" dedi. Böyle bir güzelliği mutfakta heba etmek istemedi :) :)





Kutuyu önce birkaç kat pembeye boyadım. Sonra uygun renkte bir dekupaj kağıdı seçtim. Kağıdın beğendiğim kısımlarını parça parça kesip yapıştırdım aslında. Üzerine çift kat dekupaj tutkalı sürdükten sonra siyaha boyadığım ahşap objeleri yapıştırdım. Özlemciğim son derece "dişi" bir karaktere sahip olduğu için özellikle bu objeleri seçtim. Kapağın kenarlarına yine siyah dantel yapıştırdım. Ve tabi ki boş kalan yerlere stencil ile siyah puantiyeler yaptım :)

Fotoğrafları verniklemeden önce çekmiştim. Sprey vernik ile birkaç kat vernikledikten sonra sahibine teslim ettim :)

İzmir gibi harika bir şehirden ayrılmak kendi başına zor bir durum. Ama durumu benim için daha da zorlaştıran birkaç sebep var. Bunlardan biri 2 yıldır neredeyse her günümü beraber geçirdiğim canım arkadaşım Özlem'den ayrılmaktı. Ona böyle bir hatıra bıraktığım için çok mutluyum. İzmir'i özlememe sebep olan diğer birkaç kişi için de güzel çalışmalarım olacak :) Okuyorlarsa onlar kendilerini bilirler :)

Sevgiler,

Tuğba 


1 yorum:

 
Images by Freepik