Pages

27 Ağustos 2013 Salı

Romantik Takı Kutusu (romantik kutu mu olur ya :)

Merhabalar,

Nişanıma 4 gün kaldı!!!! O yüzden hiç sesim çıkmıyor. Bir sürü şey yapıyorum, yetiştirmeye çalışıyorum. Bizim gibi el işleriyle uğraşanların ortak bir hastalığı var: her şeyi kendim yapayım, farklı olsun :) Böyle özel günlerde ise zor oluyor arkadaşlar. Her şeyi kendim yapacağım diye uğraşmayın yahu :) :) 

Bir nefes arasında daha önce sipariş üzerine yaptığım bir kutuyu paylaşmak istedim. Kendisi İngiltere'de yaşayan tatlı bir kıza ait :)






Sade ve çok uğraştırmayan bir çalışma olmasına karşın oldukça beğenildi. Hatta bu hafta için 2 tane daha sipariş etti tatlı kızımız ama yetişmeyecek sanırım. Nişanım var ya!!! :) :)

Yo yoo paniklemedim, sakinim, iyiyim :) :)

Sevgiler,

Tuğba


4 yorum:

  1. Nasıl güzel olmuş bu kutu ve dediğinin aksine nasıl da romantik ;) Pastel renkler olursa, renklerin içinde tatlı pembeler lilalar olursa, çiçek de olursa romantik olmama şansı yok ki ;) Ellerine sağlık, çok ama çok güzel bir kutu yapmışsın :)
    Tebrikler şimdiden, ne güzel, ne heyecanlı işler ;) Allah tamamına erdirsin Tuğbacım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esencanımcım yazdıklarımı sen okumazsan boşuna yazmışım gibi hissediyorum :) :) teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve dileklerin için :)

      Sil
    2. :)) Hiç olur mu öyle şey, eminim pek çok kişi daha okuyup, beğeniyordur ;)
      Hadi gel çekilişe ;)

      Sil
  2. 50. izleyicinim canım :))) ben de çok beğendim ellerine sağlık çok cici görünüyor güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil

 
Images by Freepik