Pages

3 Eylül 2013 Salı

Nişanımın Detayları Vol.1: Pasta ve Kurabiye

Merhabaaaaaaaaaa,

Bugün sizlere nişanlı bir "baaağğğyen" olarak sesleniyorum :):) 

Nişan telaşını kazasız atlattım ama yorgunluğu hala geçmedi. Zaten nişandan 3 gün önce grip oldum. Ben kolay kolay hasta olmam. Yılda birkaç defa grip olurum; her defasında da sürünürüm. İlaç kullanırsam 2 haftada, içmezsem 14 günde iyileşiyorum :):) Durumun böyle olacağını bildiğim için Çarşamba günü ilk hapşırık ve burun akıntısıyla beraber gece acile attım kendimi. Tabi ben atmadım aslında, sevdiceğim zorla götürdü. O da bir gece önce ateşlenmiş zaten. Evet ne diyordum? Acile gittik. Ama daha hastalığım yeni başlıyor, hasta gibi filan değilim; daha da açık konuşmak gerekirse bizim buraların deyimiyle "cavır" gibiyim :):) Acil doktoru bize baktı ve haklı olarak sordu: "Acil durum nedir?". Ben de atıldım hemen "3 gün sonra nişanım var doktor beeeyyy ve ben grip olmak üzereyim!". Yetmedi, devam ettim: "Hatta onun da nişanı var!". Doktor sırıtarak acil durumumuzu göz önünde bulundurdu ve bize iğne verdi! En son iğne vurulduğumda (10 aylık bebekken filan) bana iğne vuran hemşireye saldırdığım için bir daha hiç iğne olmamıştım. Nişan günü kuaföre koşarken önce acile uğrayıp iğnemi vurdurdum, doktor ve hemşirelerin tebrikleri eşliğinde koşarak kaçtım sonra :):) Yine "cavır" gibi oldum tabi, nişanda 5 dk oturmadım :)

Ay yazarken yoruldum valla :) Hepsini birden anlatmayayım, birazını sonra yazarım :)

Nişanımızda paylaşmak istediğim ilk detay, ikramlarımız. Pasta ve kurabiyeler sevgili Kendi Kurabiyem'in marifetli ellerinden çıktı. 









Hem kurabiyenin hem de pastanın lezzeti inanılmazdı. Herkesten bol bol övgü aldık bu konuda :) Süslemeleri zaten söylememe gerek bile yok. Hayal ettiğimden bile güzel oldular :) Özel gününüzde böyle bir desteğe ihtiyaç duyarsanız Kendi Kurabiyem'i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Şimdilik bu kadar yeter :) Arkası yarın :):)

Sevgiler,

Tuğba

11 yorum:

  1. Sen anlatırken kendimi görür gibi oldum. Nişanım da ben de çok fena grip olmuştum :) şimdi gülerek hatırlıyorum ama o zaman öyle olmuyor tabi :) Allah tamamına erdirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten düğününde nişanında bu tarz aksilikler yaşamayan yok herhalde :) her yıl 23 Nisan'da yağmur yağması gibi :) Bu arada her 23 Nisan'da her yerde yağıyor değil mi bu yağmur :):)

      Sil
  2. Nişanlı bağyan önce geçmiş olsun sonra hayırlı uğurlu olsun :) Allah tamamına erdirsin, pasta ve kurabiyeler süper gözüküyor ;) ayrıntıların devamını merakla bekliyorum ;)
    Öpüyorum o vakit Tuğbacım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esencanım iyi dileklerin için teşekkür ederim :) adresini mail at bana, sana kurabiye göndereyim :) pasta bitti ama kurabiye var hala :)
      Çok ciddiyim. Ciddi olduğumu anla diye şu anda gülücük koymuyorum.

      Sil
    2. :))) Çok güldüm yorumun en bi sonuna :) Ciddi olduğunu anladım, teşekkürler :)
      Senin bu yorumunu tam işten çıkarayak okudum ve o saatten itibaren içimden içimden "Yok canım, düşünmesi bile yeter, ayıp yani öyle adres falan vermek" ve "Niye ayıp olsun ki, vereyim adresimi hem ne güzel de kurabiyeler" deyip duruyorum :) Bilemedim yani tam, yani aslında tam bir terazi kararsızlığı ;) Nerdesin ki sen hem? İstanbul? Neresinde peki? Mailin ne ki? İkinci iç sesimi dinlersem diye yani ;) Çok teşekkürler LaSangriacım :) Çok zarif bir nişanlı bağyansın :)

      Sil
    3. ikinci iç sesini dinle demezler mi hep? sanki senden başka "ikinci iç ses" diyen varmış gibi :):):) çabuk mail at bana: lasangria1907@gmail.com

      Sil
  3. ayyy ya ben de hastalanırsam. bir de kurabiyleri tavsiye ediyordun yani.ben yapacaktım ama ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vitaminler iç, telaştan kendini ihmal etme. o zaman hiçbir şeycik olmaz :) kendin yapacaksan biraz yorucu oluyor ama erken başlarsan neden olmasın :) yardım edebileceğim bir şey olursa haber ver, nasıl olsa ben telaşları atlattım :)

      Sil
    2. canımmm sen ne kadar iyisin öyle.Ekşirim başına ona göre ::)

      Sil
  4. çokk tatlısınız cavırr gibi lafına bayıldım ;)))) herşey çokk güzel görünüyor mutluluklar dilerim bir ömür...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkürler elmas hanım :) Denizliliyim ben, bizde "cavır gibi" olmak marifet :):)

      Sil

 
Images by Freepik