Pages

10 Eylül 2013 Salı

Nişanımın Detayları Vol.2: Nişan Tepsisi ve Makası


Merhabalar,

Nişandan detaylar vermeye devam ediyorum :) Bugün sıra nişan tepsisi ve makasında :)

Nişan tepsisi için kafamda birçok fikir vardı. Nişanda her şeyi kendim yapmaya kalkıştığım için zaman sıkıntısı yaşadım ve tepsi konusunda tam olarak istediklerimi yapamadım aslında. Yine de yaptığım kadarı herkesi mest etmeye yetti. Aklımdakileri yapsam neler olacak siz düşünün :):)

Bütün renklere aşığım. Nişanımda da her şeyin rengarenk olmasına özen gösterdim. Aradığım her malzemeyi de şansımın yardımıyla kolayca buldum; her şey bir yerlerde önüme çıktı resmen :) Bunu, nişanımın hayırlı olacağına yordum hemen tabi :):) Kehanet okumaya bayılırım :):)










Resimlerde görüldüğü üzere bölmeli tepsilerden aldım. Beyzacığım benim çok işim olduğu için onu boyadı. Aslında bir kat daha boyanması lazımdı ama Beyaz'nın emeği ve hatırası olsun diye hiç dokunmadım :) Sevdiceğim ile ismimizin baş harflerini kaneviçe olarak işledim. Gerisi bolca kağıt çiçek ve kurdele :) Makas da çiçek ve kurdelelerden nasibini aldı tabi :)

Tam olarak düşündüklerimi yapamasam da tepsim çok içime sindi. Yakın zamanda nişanı olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin, bir şey denicem :):)

Sevgiler,

Tuğba


6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş tepsin :) Ellerine sağlık Tuğbacım :) Renkler şahane ;) İşlerinin rast gitmesine sevindim darısı düğünün başına :) Bizim de herşeyimiz çok kolay olmuştu, gelinlik, davetiye, nikah şekeri, hiç problemsiz halletmiştik-ki büyük nimet o hengamede problem çıkmaması...
    Eee, detayların tamamını birden göstersen ya, bir de İ ile nişan resmi görseydik tam süper olacaktı.
    ;) Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben senin bu blogunu yeni görüyorum, kaçırmışım resmen. Diğer blogu izliyormuşum meğer hep.

    O seramiklere bayıldım bittim bulutlu olana özellikle :) ellerine sağlık çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer blogumu izleyen biri olduğunun farkında değildim. orası sinir patlamaları için açılmıştı :):) İzmir'den Denizli'ye taşındığım için seramik yapamıyorum şu anda. Seramik fırını olan bir atölye bulduğum anda devam edeceğim :)

      İmkanın varsa bir atölye bul ve hayatında bir kere bile olsa mutlaka seramik yapmayı dene derim. Bulut ağacı yaparsın belki :)

      Sil
  3. benim yakın zaman da nişanım var.ekim sonu. iletişme geçmiş sayılır mıyım? canım ya bu tepsiyi nerden buldun.ben de yapayım bundan.bir de daha çok ayrıntı lütfen

    YanıtlaSil
  4. harika olmuş çok özel bir çalışma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz daha güzellerini yaparsınız eminim, blogunuzu inceledim. çok güzel şeyler yapmışsınız :)

      Sil

 
Images by Freepik