Pages

16 Eylül 2013 Pazartesi

Nişanımın Detayları Vol.3: Lavanta Keseleri


Merhabalar,

Bizim buralarda "nişan bohçası" diye bir adet var. Her yerde yok sanırım. Nişandan sonra her iki taraf birbirleri için bohçalar hazırlıyor. Bohçaların içeriği değişiklik gösterebiliyor ama genelde pijama takımı, terlik, kozmetik ürünler, mendiller, örtüler standart :) Ben bütün bohçamın detayları yazmayacağım uzun uzun ama bu sevimli şeyleri paylaşmak istedim gerçekten :)

Sevgili Esen Can'ın blogunda bu tarz keseler görmüştüm. Taa o zaman aklıma düştü. Sevdiceğim için hazırladığımız bohçanın içine lavanta kesesi olarak hazırladım. Bu şirin kumaşları aldık ve anneciğim benim tarif ettiğim şekilde keseleri dikti. Ben de üzerleri için yine baş harflerimizi kanaviçe olarak işledim :) İçlerini de lavanta ile doldurduk. Bohçamız mis gibi koktu :)




Kaç gündür şehir dışındayım. Şu anda da toplantıya ara verdiğimiz bir zamanda yazıyorum bu postu, çok uzun yazamıyorum o yüzden :) Gerekirse daha fazla detay veririm sonra :)

Sevgiler,

Tuğba

8 yorum:

  1. Süper olmuş :) Ellerine sağlık ;) Bu lavanta keselerinden daha çok yap, değişik desenler bul üstlerine, çeyizin misler gibi koksun, hem de görenler "Bak sen, nasıl da güzel keseler yapmış gelin hanım, hem güzel hem marifetli" desinler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yapmalıyım. Güzel şablon önerin varsa beklerim :)

      Sil
  2. Bencede süper olmuş ellerine sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. çok ciciler.Daha daha çok detay :)

    YanıtlaSil
  4. Keseler harika olmuş.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

 
Images by Freepik