Pages

23 Eylül 2012 Pazar

Çömlek yenileme

Güneşli bir pazar sabahından herkese günaydın :)

Güne telefonda sevdiceğimin sesini duyarak başlayınca içim kıpır kıpır oldu, nereye saracağımı bilemedim. Sizi seçtim :):) 

Bugün neyi paylaşsam diye düşünürken çoook hevesle yenilediğim bu çömlek aklıma geldi. Genel Müdürümüzün odası için her hafta böyle bir çömlek içinde taze çiçekler getirtilir. Sonraki hafta geldiğinde çiçekçi çoçuk bıraktığı çömleği alır, yerine yeni çiçeği bırakır. Genel Müdür Asistanımız benim yaptığım elişlerini ilgiyle takip ettiği için ve tabi ki beni sevdiği için bu çömleği bana ayırmış.



"Sen bununla kesin güzel bir şeyler yaparsın" dedi. E tabi onun yüzünü kara çıkarmak olmaz :) Başladım düşünmeye... Birkaç gün öncesinde de market alışverişimi yaparken çini desenine benzeyen çok güzel peçeteler almıştım. Peçete dekupaj denemem için mükemmel bir fırsat dedim ve işe koyuldum. Çok büyük tecrübe oldu :)) Ders1) Bir daha asla yuvarlak yüzeylere peçete dekupaj yapmayacağım. Ders 2) Mümkünse hiçbir yere peçete dekupaj yapmayacağım :))) Yapana kadar canım çıktı, ne zor şeymiş arkadaş! Tutkal sürmeye çalışırken yırtılır, cisim yuvarlak olduğu için üzerine tam oturmaz... Bütün olarak kaplayamayacağımı anlayınca peçeteyi küçük parçalar halinde kesip yapıştırdım. Kısmen başarılı olduğumu söyleyebilirim :) 


Dış tarafı böyle görünüyor


Dışını beyaza, içini maviye boyadım

Kullandığım peçete
Çok fazla hatası olsa da beni çok uğraştırsa da çok sevdiğim, bakmaya doyamadığım bir şey oldu. Ama hala ne için kullanacağımı bilmiyorum. Bu konuda fikir verirseniz şahane olur :)

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Çok haklısınız bütün peçeteyi yapıştırmak çok zor oluyor.Benim denediğim bir yolu sizinle paylaşmak istedim büyük alanda çalıştığımda önce zemine peçete tutkalını sürüp sonra peçetenin üzerinden geçiyorum bu işi biraz daha kolaylaştırıyor.Çalşmanızı çok beğendim ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım yeni peçeteler almıştım. Onları sizin yönteminizle deneyeceğim, sonuçları paylaşırım :) desteğiniz için çok teşekkürler!

      Sil
  2. bence gayet başarılı olmuşsun:) ellerine sağlık.
    peçetenin desenini çok beğendim:)
    eğer hala ne yapacağını bilemiyorsan çerezlik olarak kullanabilirsin. her an gözünün önünde olur, o kadar emek harcamışsın:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Asortik, peçeteyi Migros'tan almıştım. İsterseniz hemen size de gönderirim :) Hatta becerebilirsem tarayıcı ile bilgisayara atıp bloga yüklerim :)

      Sil
    2. LaSangria çok naziksin. çok teşekkür ederim. migros'a gittiğimde bulursam alırım, bulamazsam isterim:)) çok sağol.
      sevgiler kucak dolusu:)

      kelime doğrulamayı kaldırır mısın lütfen??

      Sil

 
Images by Freepik