Pages

27 Mart 2013 Çarşamba

Ne iyi ettik de etkinliğe girdik :)

Merhabalar,

Haftalar süren heyecan, heves, sıcacık mutluluk iki günün içine doldu, taştı sanki. O Bir Anne blogunun sahibesi sevgili Müge Hanım'ın düzenlediği etkinlikte Proje Çantası blogunun sahibi, güzel insan Eda ile eşleşmiştim. Daha o anda "Allahımmm tam kendime göre bir insanla eşleştirdin beni" diye mutluluktan sırıtarak Eda'nın blogunu incelemeye başladım. Ne kadar şanslıyım ki duygularımız karşılıklı çıktı :) Günlerce ne hediye hazırlayacağımı düşündüm. Gördüğüm her şeye alıcı gözüyle baktım; hiç tanımadan sevdiğim Eda'ya yakıştırdım her şeyi :) Sonunda, 2 gün önce eline ulaştı hediyelerim. Bugün ben işteyken de onun gönderdiği paket eve ulaştı. İş yerinde meraktan çatlayacağım için hemen annemi aradım, malumat istedim :) :) Annem "El işi şeyler var, böyle üçgen gibi, değişik. Çok güzel!" gibi bir şeyler söyledi :) :) Hiçbir şey anlamayan bünyem daha da delirdi tabi ki, akşamı zor ettim. Sanırım ofiste her 15 dakikada bir saate baktım :) Paketin içinden ne çıktığının önemi olduğu için değil, Eda'nın yaratıcı zekasının beni nasıl şaşırtacağını merak ettiğim için böyle dört gözle bekledim :)

Güneşin gökyüzünde olduğu tüm saatleri ofiste geçirdiğim için fotoğraflar bu saatte çekildi. Hem de cep telefonuyla! Cumartesi günü daha güzellerini çekeceğim. Şimdilik bunlarla idare edin :)

Biliyorum siz de merak ettiniz :) İşte emek ve sevgiye bezeli, birbirinden güzel hediyelerim :)








Evet, Tuğba'nın Evi! Benim evim ancak böyle olabilir :) Böyle renkli, sevimli, sıcacık :) İçinden el yapımı kartpostal çıkan minik çantammm :) Kartın üstünde de benim fotoğrafım... Hem de bir tasarımcının elinden çıkmış :)

Edacım;

Elinin değdiği her şey neşeli bir şarkı söylüyor gibi. Hem de içindeki çocuğun sesinden :) Benim içimdeki durum da şu anda böyle:


Hayatım boyunca hep insanların yüzündeki tebessüm olmak istedim. Hayatımdaki insanlar yüzümdeki tebessüm olsunlar istedim. Sana çok teşekkür ederim :)

Sevgiler,

Tuğba

3 yorum:

  1. ne kadar guzel... sızınde begenmenze cok memnun oldum... asıl katılımla bızlerı zengınlestırdıınız ıcın ben tesekkur ederım sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yazmışsın.
    Ev yastık, ilk kez senin için yapıldı. Öyle severek yaptım ki. Kartı da çantayı da. Beğenmene çok sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ellerine sağlık arkadaşım, hepsi harika :)

      Sil

 
Images by Freepik