Pages

15 Kasım 2013 Cuma

Takı kutusu ama pek romantik sayılmaz :)

Merhabalar,

Daha önce bu romantik takı kutusunu yaptığım Bilgehan, hediye etmek için 2 kutu daha istemişti. O dönem nişan telaşım olduğu için yapamamıştım. Geçen hafta tekrar iletişime geçtik ve kutuları hazırladım. İngiltere'ye gönderilmek üzere kuzenine teslim ettim. Kuzeni çok beğendi ama bakalım Bilgehan beğenecek mi :)










Yine çok fazla zorlamayan, kolay bir çalışma. Kutuları boyayıp dış yüzeyine dekupaj tekniği ile sevdiğim desenleri yapıştırdım. Sonra da kat kat vernikledim :)

Bir süredir ahşap boyamaya ara vermiştim, benim için çok iyi oldu. Artık çeyizlik parçalarımı çalışmaya geri dönmem lazım. Bir sürü yapılacak şey var ama sıra gelmiyor :) Bu ara en iyi arkadaşımın doğum yapacak olması nedeniyle dükkanı kapattım, ona çalışıyorum :):) Doğumdan sonra ona yaptığım şeyleri de paylaşacağım :)

Bir de spor var tabi! Her gün iş çıkışı spora gitmeye çalışıyorum. Haftada en az 3 akşam gidiyorum. Ben eve gelene kadar saat 10 oluyor. Sonra da hiçbir şeye elimi sürmek istemiyorum çünkü zaten her sabah 6'da kalkıp 7'de servise biniyorum :( İdealizmin gözü kör olsun. Mezun olduğumda "üretim yapılan bir firmada çalışacağım" diye tepindim, plaza insanı olmayı elimin tersiyle ittim :):) Plaza insanı olamadığım için şehre 60 km mesafede kırsal alanda kurulu fabrikamızda sabahın köründe başlayan mesaime yetişmek için yaşıyorum sanki :) 

Neyse en azından Cumartesi-Pazar çalışmıyorum ve bugün Cuma :)

Herkese güzel ve keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Sevgiler,

Tuğba

7 yorum:

  1. çok tatlı olmuş ikisi de sade ama zevkli tasarımlar ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) sizin tasarımlarınızı çok beğeniyorum. çalışmalarınızı takip ediyorum, ellerinize sağlık :)

      Sil
  2. Ellerinize sağlık çok hoş olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  3. Bak ben bu postunu kaçırmışım, kutular süper olmuş Tubacım, ellerine sağlık, cep telefonuyla yazıyorum o yüzden uzun yazamıyorum ama sen postlarını hep bu şekil uzun yaz lütfen;) Yorgancıdan alınan boncuk silikon demek için gelmiştim, iyi tatiller;)

    YanıtlaSil
  4. çok hoşlar güle güle kullansın sahibi

    YanıtlaSil
  5. Nerelerdesin kuzum, tam bir ay olmuş sen post yapmayalı???

    YanıtlaSil

 
Images by Freepik