Pages

2 Ocak 2014 Perşembe

"Kocaman aile" doğumgünü pastası :)

Merhabalar,

Şu an saat 20:36 ve hala fabrikadayım. Toplantımız saat 22:00'a kadar devam edecek. Sonra eve gitmem de yaklaşık 1,5 saat. Bugünün anlam ve önemine istinaden, ara verdiğimiz şu dakikalarda patronumun doğum günü için yaptığım pastayı paylaşmak istedim :)

İnsanın işvereni için pasta yapması çok acayip. Acaba beğenecek mi, şöyle yapsam alınır mı, kızar mı diye düşünceler peşinizi bırakmıyor :):) Neyse ki istesem bile endişeli bir insan olamadığım için kaygılarım hemencik kayboldu :)







Siparişi kızı verdi. Hani pastanın üstünde tam ortada oturan pembe eşarplı olan :) Eşi, çocukları, gelinleri ve damadı, tabi ki çok sevdiği torunlarını modellemeye çalıştım :) En büyük olan da kendisi :) Bu arada ilk defa insan modellediğim için karakterler biraz komik oldu ama insanları güldürebilmek büyük meziyet bence :):)

O gelmeden ofisini süsledik, pastanın üstündeki herkes odasında toplandı. İçeri girdiğinde kocaman bir gülümsemeyle "Hayatımda ilk defa doğumgünüm kutlanıyor" dedi. Onun gibi ben de mutlu oldum tabi.

Toplantı başlıyor, burada keseyim :):)

Sevgiler,

Tuğba


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Images by Freepik