Pages

22 Nisan 2014 Salı

Anaokulu pasta


Merhabalar,
 
Yazmaya yazmaya çoook konu biriktiğinden hiiiiç malzeme sıkıntısı çekmiyorum şu anda :) Öğle arası yerime birazcık erken dönüp bloğuma bir bakayım dedim.
 
Tabi ki konumuz yine bir pasta. Hem de çocuk pastası gibi ama yetişkin pastası aslında :) Doğumgünü sahibemiz anaokulu öğretmeni olduğu için sevdikleri böyle bir pasta yapmamı rica ettiler :) Benim en farklı özelliğim sanırım pasta siparişini alırken aklımda hiçbir şey olmadığı halde yapmaya başlayınca bir şeyler ortaya çıkarıyor olmam. Müşterilerim de bu özelliğimi bildiğinden genelde beni serbest bırakıyorlar. Sadece bir tema bildirip sonucu merakla bekliyorlar :) Sürpriz semeyen insanlarla çalışmam mümkün olmayacak sanırım :):)
 
Bu pastamız da öyle oldu. Serbest çalıştım. O çocuk parkının çocuk parkı olduğu anlaşılıyor mu emin değilim :):) Evi de peynir kutusundan yaptım. Üstünü keçe kaplayıverdim :)






Yine cıvıl cıvıl bir pasta oldu. Severek yaptım, biliyorum ki severek yenildi :) Tabi ki yine annemin lezzetli keki ve kreması sayesinde :) Annemle çok iyi bir takımız. Resmen pastacı olduk :):) Tabi düğünden sonra nasıl olur bilmiyorum. Annem şimdiden modelleme çalışmaya başladı :) Sanırım pastacılığı o devralacak :)
 
Mesai başlamadan hemen bitireyim :)
 
Sevgiler,
 
Tuğba






3 yorum:

  1. Pastada keçe! Şapka çıkarıyorum sana, ellerine sağlık, hem senin hem annenin, ilham perileriniz bol olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçe yazarken aklıma sen gelmediysen ne olayım :)

      Sil
  2. şahane olmuş, bayıldım. Seni izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil

 
Images by Freepik